Een fijne saus is de ideale smaakmaker voor bijna iedere maaltijdcomponent. Rijk gevulde vlees-, pasta- en groente-sauzen geven aan de maaltijd een eigen, unieke smaak. Sauzen zijn ook lekker om in te dippen of als smaakmaker bij een snack. Wij bieden een ruim assortiment sauzen voor diverse gebruiksmomenten. Wij zetten ze voor u op een rij:

Dips

Deze dips zijn uitstekend te combineren met bijvoorbeeld chips, snacks en verse of licht gekookte groente. Ideaal voor het borrelmoment. Maar ook geschikt als side dish tijdens de maaltijd of een BBQ. Leverbaar in diverse verpakkingen.

Maaltijdsauzen

Rijk gevulde sauzen vol met verse ‘knapperige’ ingrediënten. Sauzen die de maaltijd compleet maken en worden geserveerd als garnering over vlees, vis, aardappelen, rijst, pasta en groente.

Snacksauzen

Onze snacksauzen leveren wij kant-en-klaar en ook als mix, waarmee de gebruiker de snacksaus zelf kan aanmaken. Deze koelverse snacksauzen zijn rijk gevuld met knapperige ingrediënten en daarmee kwalitatief beter dan ongekoelde sauzen. Snacksauzen worden door ons koelvers geproduceerd maar veel van onze sauzen zijn ook vriesbestendig te leveren.

Sauzen zijn zowel verkrijgbaar als merk als private label.

Meer informatie? Neem contact op met onze afdeling Customer Service