De consument wil graag verleid worden door smakelijke gemaksproducten. Salades zijn al jaren enorm populair. Als bijgerecht bij een lunch of diner, als beleg op brood of toast, als hoofdbestanddeel bij buffetten en schotels of als borrelmoment. Royal Smilde Foods heeft jarenlange kennis en ervaring met de ontwikkeling en productie van deze brede categorie.

Aardappelsalades

Onze salades op basis van aardappelen worden veel toegepast bij buffetten, bij de barbecue en bij de maaltijd. Varianten met vis, kip of groente vinden steeds meer aftrek naast de altijd populaire rundvlees- en huzarensalades. Onze aardappelhoudende salades zijn ook verkrijgbaar in een grovere structuur waarbij de verse ingrediënten goed herkenbaar zijn.

Pastasalades

Pastasalades winnen snel aan populariteit. De consument ervaart deze variant als lekker anders en gezond. Met pasta als basis spelen wij met de receptuur in op de Mediterrane trend. Onze pastasalades van Penne Rigate hebben een mooie, kleurrijke structuur waarbij de ingrediënten zeer herkenbaar zijn. Perfect bij het buffet en als maaltijdsalade. Verkrijgbaar in varianten met kip (met Beter leven keurmerk, 1 ster), vis (MSC), vlees (met Beter Leven keurmerk, 1 ster) of groente.

Rauwkostsalades

Een smakelijke rauwkostsalade maakt elke maaltijd compleet. Het geheim van de heerlijke, frisse smaak zit in de receptuur van de dressing. Onze rauwkost met dressing heeft een houdbaarheid van liefst vier weken wat een groot voordeel is in vergelijking met verse rauwkost.

Brood- en toastsalades

Het luxe en lekkere beleg voor brood en toast. Onze brood- en toastsalades zijn een pure verwennerij voor de consument. Rijk gevuld met kip, ei, vlees, groente of vis zijn deze salades een ware traktatie bij iedere lunch of bij de borrel.

Roomkazen

Onze roomkazen zijn gemaakt op basis van echte mascarpone en yoghurt. Hierdoor zijn ze zacht van smaak en goed smeerbaar. Bourgondisch genieten!

Garneringen

Alle saladeproducten kunnen wij ook gegarneerd produceren. Een mooi opgemaakte schotel met halve eieren, wortelreepjes en een zachte saus toont heerlijk en kan zo met een hogere marge worden verkocht. Ook onze brood- en toastsalades kunnen gegarneerd worden geleverd. Tussendoortjes worden desgewenst geleverd met een lepeltje.

Salades zijn zowel verkrijgbaar als merk als private label.

Meer informatie? Neem contact op met onze afdeling Customer Service