Hartige taarten voor elk moment van de dag

Quiche is de culinaire naam voor hartige taart, vaak bereid op basis van ei. Beroemd is de ‘Quiche Lorraine’ uit Frankrijk op basis van ei, spek, room en kaas. Quiches kunnen gebruikt worden als maaltijd, als ‘side dish’ bij een warme maaltijd, als hartige snack of als borrelhapje bij een goed glas wijn.

Op basis van de huidige trends in de Europese markt, kunnen wij u quiches zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, vegetarische quiches en biologische quiches aanbieden. Daarnaast heeft u de keuze uit kwalitatief hoogwaardige quiches met of zonder garnering.

Koelvers en diepvries

Royal Smilde Foods bakt quiches in een grote variëteit aan smaken, samenstellingen en recepturen op een van de meest geavanceerde productielijnen van Europa. We produceren de quiches geheel zelf in lijn, vanaf de productie van ons eigen deeg tot en met het verpakken van de quiches in de gewenste verpakking. Onze quiches kunnen zowel koelvers als diepgevroren geleverd worden.

Garnering

Nog vóór het bakken in de oven worden de quiches met verse ingrediënten gegarneerd, passend bij de receptuur. Deze quiches hebben een luxe uitstraling en zijn geschikt voor het hogere prijssegment. Omdat de verse ingrediënten worden meegebakken gaat dit niet ten koste van de houdbaarheid.

Portie Quiches Diepvries

Binnen Food Service draait het om gastvrijheid en verleiding. Denk hierbij aan kundig personeel, een mooie aankleding van een restaurant en de presentatie van gerechten. Speciaal voor dit segment heeft Royal Smilde Foods portie quiches ontwikkeld. De portie quiches worden direct na het ambachtelijke bakproces ingevroren. Hierdoor blijft de smaak en kwaliteit optimaal behouden. De portie quiches zijn ideaal voor het bieden van een smakelijk lunchgerecht of als hartig gerecht bij feestelijke gelegenheden. 

Quiches zijn verkrijgbaar als private label.

Meer informatie? Neem contact op met onze afdeling Customer Service