Onze hartige taarten (pie) worden gemaakt met een vulling van gekruid, sappig vlees en groenten, bij elkaar gehouden en gebakken in een knapperig pannetje van piedeeg en bladerdeeg. Een typisch Britse specialiteit die ooit werd bedacht om vlees langer te bewaren en te vervoeren. Royal Smilde Foods maakt ze vandaag de dag in verschillende varianten. Stuk voor stuk voedzaam, razend snel klaar en ontzettend lekker.

De hartige taarten kun je snel of uitgebreid eten, er hoeft niets meer bij maar het mag natuurlijk wel. In combinatie met een frisse salade of verse groenten heb je razendsnel een maaltijd op tafel. Even 18 minuten in de oven en klaar. Geen tijd? Of stevige trek? Door het slimme formaat (250 gram) zijn de hartige taarten ook geschikt als snelle maaltijd, zonder iets erbij. Dan kun je er weer tegen aan. De hartige taarten staan overigens ook erg feestelijk op tafel bij bijvoorbeeld de paasbrunch of feestje.

In de fabriek worden de hartige taarten op traditionele wijze bereid; met twee soorten deeg! Een pannetje van piedeeg met een krokant dakje van bladerdeeg. Voor de recepturen hebben we samen gewerkt met Engelse en Australische chef’s om het vakmanschap zoveel mogelijk te integreren met onze moderne productie faciliteiten.

De hartige taarten zijn verkrijgbaar onder het merk: The Pie Factory

Voor meer informatie: www.thepiefactory.nl

Meer informatie? Neem contact op met onze afdeling Customer Service