Royal Smilde Foods is al jaren de grootste  leverancier van margarines/halvarines en salades in de zorg. Binnen de zorgsector vindt er een verschuiving plaats van traditionele zorg naar kleinschalige woongroepen. Wij bieden allergeenvrije plantaardige margarines en halvarines die geschikt zijn voor allerlei dieettoepassingen onder het merk Bebo. Om gezond en smakelijk mee te smeren en om lekker mee te bakken en te braden.

Onder de merknamen Fano en Abee bieden wij smakelijke salades, in zowel grootverpakking als hygiënische éénpersoons-verpakkingen. Daar waar haalbaar en betaalbaar bereiden wij onze salades met duurzame ingrediënten zoals vlees en vrije uitloopeieren met Beter Leven-keurmerk en MSC/ASC-vis. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

De samenstelling en verpakkingsgrootte van onze producten zijn afgestemd op bewoners in de zorg en hebben bovendien een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Royal Smilde Foods heeft ook een overeenkomst met o.a. Intrakoop, waardoor zorginstellingen extra korting kunnen krijgen. In een tijd van krimpende budgetten zijn Bebo en Fano dus een slimme keus!

Deelverpakking margarine  

Speciaal voor kleinschalige woonvormen verpakt Bebo haar smeerporties, met unieke Easy-Opening folie, ook in deelverpakking (50x10 gram). Door het handige formaat zijn deze zakken eenvoudig te bewaren in de koelkast op de woonkamer. Er zijn zes varianten in deze verpakkingsvorm beschikbaar.

Eiwitrijke salades

De Fano Portion Packs (50g) met 12 verschillende salades zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, vrije uitloopeieren en duurzaam vlees en vis zijn de salades puur van smaak geworden. Heerlijk bij de lunch of op een toastje. Maar liefst vijf smaken in ons assortiment bevatten meer dan 5 gram eiwit per portie. Hiermee zijn Fano Portion Packs ook goed te gebruiken als extra verstrekking of tussendoortje om ondervoeding tegen te gaan.

Bestel bij de groothandel

In onze Kleinschalig Wonen brochure vindt u producten uit ons brede assortiment die goed aansluiten bij kleinschalige woonvormen. Bebo en Fano producten zijn verkrijgbaar bij alle specialistische groothandels in de zorg.Wilt u meer weten? Neem contact op met onze afdeling Customer Service