Royal Smilde

Een begrip in voedingsmiddelen

Royal Smilde is een vooraanstaand producent van voedingsmiddelen. Hoogwaardige grondstoffen, halffabricaten en eindproducten vinden via afzetkanalen als ambachtelijke bakkerijen en slagerijen, foodservice en retail hun weg naar de consument. Het is ons streven klanten succesvol te laten zijn. En het is onze verantwoordelijkheid om gezonde en veilige voedingsmiddelen te produceren. Wij zijn er op gericht dit te realiseren op een duurzame en verantwoorde wijze. De kernwaarden van het familiebedrijf Royal Smilde zijn: kwaliteit en continuïteit. Dat zijn de belangrijkste basiselementen van het succes. Zo is Royal Smilde al anderhalve eeuw een internationaal begrip in voedingsmiddelen.

Kwaliteit & voedselveiligheid

Alle producten die wij voeren worden als grondstof of als halffabricaat en ook als eindproduct door de mens geconsumeerd. Royal Smilde is zich zeer bewust van het begrip voedselveiligheid. En de klanten verwachten niet anders dan dat wij voedselveilig produceren en kunnen voldoen aan alle Nederlandse en Europese maatstaven. Maar kwaliteit wordt niet alleen gemeten aan onze certificaten. Het zijn uiteindelijk de afnemers die de kwaliteit van onze producten bepalen. Hun succes is onze maatstaf. Dat motiveert de medewerkers van Royal Smilde om altijd te kijken of het nog beter kan. Het product, de service. Zo wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van de kwaliteit van de onderneming.

Investeren voor continuïteit

Royal Smilde kent haar oorsprong in 1863. In anderhalve eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne, internationaal gerichte onderneming met productiebedrijven in binnen- en buitenland. Vanaf het begin zijn wij actief in de voedingsmiddelenindustrie. Het bouwen aan een duurzame groei op langere termijn vinden wij even belangrijk als het behalen van rendement op korte termijn. Dus blijven wij investeren in nieuwe producten, productie, medewerkers en klanten. Royal Smilde: oud in ervaring, gezond in bedrijf, jong in visie.

Naar de website van Royal Smilde