Onderscheidende Private Label oplossingen!

Food Concepts

Onder de naam Food Concepts biedt Smilde Foods een scala van activiteiten aan voor professionele inkooporganisaties. Met onze marktkennis en ervaring met verpakkingstechnologie, productieprocessen en trademarketing, kunnen we snel anticiperen op trends en vragen uit de markt. Het resultaat is een passend concept, waarmee u zich onderscheidt van uw concurrent!

Smilde Foods Research Centrum

Smilde Foods heeft een groot deel van de keten in huis: van ideeontwikkeling, productie tot en met marketing en verkoop. Onze creatieve ontwikkelaars en voedingstechnologen ontwikkelen in hun Research Centrum continu nieuwe producten en innovatieve verpakkingen. Met specialistische productielocaties in Heerenveen en Oosterwolde, kunnen we uitstekend inspelen op seizoensinvloeden

Volledig gecertificeerd

Voor een snelle data-uitwisseling met onze klanten is Smilde Foods EDI-gecertificeerd. Op het gebied van voedselveiligheid hebben onze productielocaties het IFS (higher) level International Food Standard certificaat. De productielocatie in Heerenveen is ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast zijn we in het bezit van het SKAL-certficaat voor het produceren van biologische producten zoals frituuroliƫn, margarines en quiches.